Informació

Aquest Congrés s’adreça als col·legiats i col·legiades que es troben actualment en situació d’alta col·legial en qualsevol col·legi de l’advocacia.

 

Preus del V Congrés de l’Advocacia Catalana 2021

Assistència presencial:

Congrés amb sopar del dijous 4 de novembre de 2021: 130 €

Congrés sense sopar: 65 €

Assistència en línia: 20 €

Inscripcions presencials: cal emplenar el formulari següent i fer el pagament mitjançant transferència bancària al número de compte (IBAN) ES45 3183 0803 1620 0118 7927. El termini per fer la inscripció i el pagament s’acaba el dimarts 2 de novembre de 2021 (a les 23.59 h).

En el concepte de l’ingrés bancari, recorda de fer constar el nom i cognoms de la persona que assistirà al Congrés.

Un cop realitzada la transferència bancària, cal fer arribar el comprovant de pagament per correu electrònic a formacio@cicac.cat

Modalitat PRESENCIAL

  Dades personals

  Dades professionals

  Amb la finalitat de garantir les mesures de seguretat sanitàries, és imprescindible que els assistents acreditin el certificat COVID digital de la UE. Aquest certificat és una acreditació que avala l’estat de vacunació de la persona i informa sobre si ha estat diagnosticada de COVID-19 o si té una prova diagnòstica negativa recent.

  Si necessites més informació sobre el certificat COVID digital de la UE i com obtenir-lo, disposes d’informació al Canal Salut de la Generalitat.

  En cas que en el moment d’inscriure’t al Congrés, no adjuntis el certificat, l’organització et sol·licitarà que el mostris en el moment de l’acreditació, abans d’accedir a l’interior del recinte.

  Si no disposes del certificat COVID digital de la UE, hauràs de mostrar el resultat negatiu d’una prova PCR efectuada dins les 72 hores prèvies a l’accés al recinte o el resultat negatiu d’un test d’antígens efectuat dins les 48 hores prèvies a l’accés al recinte.

  Al voltant del recinte on se celebra el Congrés, hi ha establiments farmacèutics on, en cas que no disposis de cap document, podràs realitzar un test ràpid d’antígens de forma prèvia a l’accés al Congrés.

  En aquest mateix menú, disposes de la pestanya “Els meus arxius", on pots pujar el vostre certificat COVID digital UE.
  Moltes gràcies per la teva col·laboració.


  Modalitat en línia